Qui som

L’any 1990 l’Assumpta Junyent inicia la seva tasca en el camp de la psicologia clínica i la psicoteràpia. Després d’anys d’experiència i reflexió, tant en la pràctica privada com en l’àmbit públic, neix Cintrapsicologia, amb l’objectiu de compartir un punt de vista integrador i obert sobre la psicologia, la salut i les relacions humanes.

Actualment, Cintrapsicologia SLP (Centre Sanitari autoritzat per la Generalitat de Catalunya, des de l’any 2011) és un espai on confluïm diferents professionals d’àmplia experiència i formació continuada, de diferents escoles, disciplines i especialitats

Aquest pluralisme permet adaptar el tractament psicoterapèutic a les diferents necessitats de cada usuari i així poder oferir diferents tipus de serveis, tant de psicologia clínica i salut integral, com d’altres activitats vinculades a la prevenció.

Assumpta Junyent, directora

Dades acadèmiques

Llicenciada en Psicologia, en l’especialitat de psicologia clínica per la UNED. Col·legiada al Col·legi oficial de Psicòlegs, amb el núm. 6989.

Màster en Psicoteràpia Integradora Humanista per l’Institut Erich Fromm de Barcelona.

Formació continuada en en Psicoterapies Humanistes, Integratives i Relacionals

Psicoterapeuta i supervisora acreditada per la FEAP, vinculada a la International Federation of Psycotherapy.

Psicoterapeuta Integrativa acreditada per la International Integrative Psychotherapy Association.

Experta en psicoteràpia per la EFPA European Federation of Psychologists Associations.

Activitat professional

Va iniciar l’activitat professional l’any 1993 formant part de l’equip psicoterapèutic i didàctic de l’Institut Erich Fromm de Barcelona (Centre d’Investigació i Docència) fins a l’any 2003. Al mateix temps, entre el 1994 i el 1997, va treballar com a psicòloga i formadora a Assistència Primària (Institut Català de la Salut).

Des de 2001 fins a 2011, ha estat co-directora de Cintra, psicologia i psicoteràpia, centre on va exercir com a psicoterapeuta individual, de grup i de parella, també com a supervisora i docent de professionals de la psicologia.

Formadora en diferents col·lectius a través d’activitats de prevenció i promoció de la salut, tant en l’àmbit públic com en el privat.

Assistència regular i intervencions a conferències, jornades i congressos.

Actual directora de Cintrapsicologia, Barcelona. Centre reconegut com a Sanitari per la Generalitat de Catalunya.