Teresa Roura

Dades acadèmiques

Llicenciada en Psicologia per la “Universidad Católica Andrés Bello”, Caracas, Venezuela (1987). Títol Homologat pel Ministeri d’Educació. Col·legiada al “Col·legi Oficial de Psicòlegs de Catalunya” amb el n. 15196.

Postgrau en Psicologia Clínica. CEU, San Pablo, Madrid.

Postgrau en Psicodiagnòstic. (Societat Catalana de Rorschach i Mètodes Projectius). Experta en el Test de Rorschach i Tècniques projectives. Diploma d’Especialista en Rorschach, expedit pel Rorschach Workshops i per la Sociedad Española de Rorschach y Métodos Proyectivos.

Formació clínica específica en temes d’abandonament, acollida i adopció. (Impartit pel grup Acsent) i formació continuada en temes de primera infància.

Formació pràctica sobre rehabilitació psicosocial integral i comunitària en TMS.

Actualment formant-se en el Màster de Perfeccionament en psicoteràpia Psicoanalítica en l’ACPP.

Membre del grup AcSent(Acompanyant en els sentiments de desemparament, acolliment i adopció).

Experta en psicoteràpia per la EFPA (European Federation of Psychologists Associations).

Membre Titular de la Societat Catalana, de l’Espanyola i de la Internacional del Rorschach i Mètodes Projectius.

Activitat professional

Desenvolupa la seva activitat professional realitzant tractaments psicoterapèutics (nens, adolescents i adults) i avaluacions psicològiques en totes les edats i en diferents àmbits (clínic, peritatges i selecció de personal).

Psicòloga del Equip Tècnic en CIS Salut Mental. Clínica psiquiàtrica.

Ha impartit docència en el Mestratge “Disfèmies i altres disfluències” de la Fundació Dr. Robert, a l’Escola de patologia del llenguatge de l’Hospital de Santa Creu i Sant Pau i la UAB i en el Postgrau d’Especialista en el Test de Rorschach en el Institut Universitari de Salut Mental Vidal i Barraquer (Universitat Ramón Llull).