Angels Piera

Llicenciada en Medicina i Cirurgia l’any 1999. Especialista en Psiquiatria i en Psiquiatria Infantil i de l’Adolescència. Ha treballat a dispositius de Salut Mental infanto-juvenil i d’adults de la xarxa pública. Actualment és Cap Clínica d’un Centre de Salut Mental Infantil i Juvenil dins la Xarxa pública de Salut Mental.

De la seva formació destaca, entre altres, Màster en Pràctica Clínica en Psiquiatria Infantil i de l’Adolescència per la Universitat de Barcelona, Màster en neurologia pediàtrica per la Universitat CEU- Cardenal Herrera. Formació en avaluació del trastorn de l’espectre del autisme: ADOS-2 i ADI-r per la Mútua de Terrassa i formació en avaluació neuropsicològica en edat infanto-juvenil. Formació com a terapeuta en EMDR en adults nivells I i II per la Asociación EMDR España i terapeuta EMDR en nens i joves nivells I i II per l’Instituto de EMDR España.

Té una àmplia experiència en el suport psiquiàtric, psicofarmacològic i psicoterapèutic de nens i joves amb trastorns mentals i en el suport i orientació a les famílies. En el tractament dels trastorns de l’estat d’ànim i ansietat, trastorn per dèficit d’atenció i hiperactivitat i els trastorns de regulació emocional i conductual. Té experiència en l’abordatge de la comorbiditat del trastorn de l’espectre del autisme i el tractament dels trastorns de la conducta alimentària. Abordatge dels trastorns per estrés posttraumàtic i del vincle. I té experiència en l’abordatge dels estats mentals de risc i de la psicosi.

Membre de la Societat Catalana de Psiquiatria Infantil i de l’Adolescència

Membre de la Asociación Española de Psiquiatría del Niño y del Adolescente (AEPNYA)

Membre de la Asociación EMDR España”